Blog, Fotogallerij, Workshops

De allereerste workshop!

Vanavond hebben Mariska van Mamariska en ik samen voor het eerst een workshop haken gegeven op de ladiesnight van KDV Bibelot in Nieuwegein. Het was een heel geslaagde avond en we hebben een vrouw of 12 kunnen laten proeven van de haakverslaving. Het KDV had een speciale avond georganiseerd voor de moeders om die eens in het zonnetje te zetten. Er waren diverse workshops te doen zoals, massage, schilderen, bloemschikken, visagie en natuurlijk haken. Er waren meer dan 30 dames en zo hadden we ruim 2 uur lang steeds 4 a 5 dames aan onze tafel zitten.

Sommige leerde het snel, maar er waren ook dames die afhaakte en gauw doorgingen naar een andere workshop :) Het was een zeer gezellige en vooral leerzame avond. Wij hebben veel nieuwe ideeën, tips en trucs bedacht en wat ervaring opgedaan voor een volgende workshop. 

Binnenkort willen we een proefworkshop gaan geven aan mensen die nog NIET kunnen haken, zodat wij van deze ervaring kunnen leren. Wil je daar (kosteloos) aan meedoen? Geef je dan op door mij een mail te sturen. (Ook voor verdere info)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s