Blog, Fotogallerij

Klussen aan de studio

We zijn nog steeds druk bezig om onze studio zo in te richten zoals wij dat in onze hoofd hebben. Gelukkig hebben we veel dezelfde ideeën, alleen ontbreekt het ons soms aan tijd. Want naast Studio Dromenvanger zijn we ook gewoon moeder ;). Maar het begint al aardig op te schieten. Afgelopen maandag hebben we samen een muur behangen en binnenkort gaan we de andere muren behangen. Thuis zitten we ook niet stil en zijn we druk bezig om de accessoires van een ander kleurtje te voorzien. En niet te vergeten… het bedenken van leuke creatieve workshops!

We hopen jullie gauw te zien in onze studio!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s