Blog

Nagels klaar voor de eerste workshop!

2014-06-20 11.43.34Ik had vanochtend een “kinderloos” ochtendje en dat moment heb ik met beide handen aangegrepen om mijn nagels eens mooi te laten maken. Dan zijn ze helemaal klaar voor de eerste workshop van vanavond;) Ik ben geweest bij Foot2Face in Houten en kijk eens wat een kunstwerken het zijn geworden!

f2fNaast mooie nagels heb ik nog een heleboel goed advies gekregen om goed te beginnen met ons bedrijfje en krijgen we een plekje in haar vitrinekast waar we wat van onze spulletjes mogen neerzetten. Onze visitekaartjes (die NU gedrukt worden) mogen bij haar op de tafel. Het was dus niet alleen een leuke ochtend maar ook nog eens nuttig!

PS: Je kan er ook sunsprayen, zonnebanken en een Manicure of Pedicure volgen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s