Fotogallerij

Gaia’s Very Fairy Party

Vandaag vierden we het magische elven feestje van Gaia. Gaia wilde graag haar 5 jarige verjaardag bij Studio Dromenvanger vieren. Ze had helemaal zelf bedacht hoe ze het graag wilde hebben.  Voor ons heel fijn, want zo konden we haar ideeën omzetten in een gezellig en creatief feestje. En dat was het!

2014-07-23 16.30.43Omdat het stralend weer was, begonnen we buiten met z’n allen op het gras in de zon met het feestje. Als eerste natuurlijk de kaarsjes uitblazen op de heerlijk zelfgebakken brownie van de mama van Gaia, dat was wel een beetje lastig voor Gaia want er stond best wat wind. Vervolgens gezongen voor de jarige en toen lekker smullen van de taart en limonade drinken. Uiteindelijk was het tijd voor de kadootjes, want dat hoort er natuurlijk ook bij.

Tijdens het opruimen van de bordjes en bekertjes vonden we een grote mand met een brief van Koning Elf! Dat was spannend want wat zat er in die mand? Eerst maar de brief voorlezen:

IMG_2488Lieve Elfjes,

Vandaag gaan we jullie omtoveren tot elfjes, maar daar heb ik wel jullie hulp bij nodig. Ik heb namelijk een probleempje: ik ben de elvenkleertjes kwijt. En nu wil ik aan jullie vragen om ze weer terug te toveren. Kunnen jullie dat? We gaan samen een toverspreuk oefenen en die moeten jullie hard opzeggen. De spreuk gaat zo: triedeldie, triedeldom, tutu.

Liefs, de Elvenkoning

In de mand zaten mooie rokjes (tutu’s) en nadat ze die hadden aangetrokken, zijn we naar binnen gegaan. In de studio vonden we weer een brief Koning Elf:

IMG_2498Lieve Elfjes,

Oh oh, in de mand zaten alleen maar rokjes en zo kunnen jullie natuurlijk geen echte elfjes worden. Waar zijn toch de kleertjes gebleven? Wat hebben jullie nog meer nodig om echte elfjes te worden? Zullen we nog een toverspreuk zeggen en kijken wat er in de mand zit? Zeg maar hardop: fiedeldie, fiedeldom, fladder.

 Liefs, de Elvenkoning

En raad eens wat er in de mand zat; vleugels! Die mochten de kinderen zelf versieren met glitters, bloemetjes en stickers. Tijdens het versieren zijn de kinderen ook nog geschminkt, want het moeten natuurlijk wel ECHTE elfjes worden. Maar er ontbrak nog iets heel belangrijks wat elfjes ook dragen, wat zou dat zijn? Gelukkig vonden we weer een brief van Koning Elf:

IMG_2613Lieve Elfjes,

Jullie zien er al heel mooi uit, maar elfjes hebben ook nog iets moois op hun hoofd nodig. We gaan daarom nog 1 keer een toverspreuk heel hard uitspreken en kijken wat er in de mand zit. Doen jullie nog een keer mee? Zeg mij maar na: boemeldie, boemeldom, bloemen.

Liefs, de Elvenkoning

Als laatste hebben de kinderen nog mooie bloemenkransjes gemaakt en zijn er tussendoor nog wat kinderen geschminkt en zo waren de elfjes helemaal compleet!

IMG_2763Als afsluiting zijn we met z’n allen naar het park dichtbij de studio gegaan om gezellig te picknicken en lekker te spelen. Het was een gezellige en vrolijke  ‘Very Fairy Party’!

Lieve Gaia, wij wensen jou nog veel magische jaren toe en wij vonden het leuk om jouw feestje te organiseren.

Liefs, Leonie & Mariska

 

Advertenties

2 gedachten over “Gaia’s Very Fairy Party”

 1. Lieve Dromenvangers,
  Super bedankt voor dit heerlijke feest. Jullie hebben Gaia’s dromen echt weten te vangen, haar fantasie tot leven laten komen en er een magische middag van gemaakt om nooit meer te vergeten. Volgens mij heeft iedereen genoten, zowel de kids als de volwassenen… jullie zijn toppers!
  Liefs,
  Angelique (mama van Gaia)

 2. lieve leonie en mariska,
  heel erg bedankt dat jullie mijn feestje hebben georganiseerd. dankje, dankje, dankje!
  liefs gaia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s