Algemeen, Blog, Nieuws

Braderie

Hebben jullie een fijne vakantie gehad? Hier in het midden van het land is het nog zomervakantie, maar voor ons is de vakantie bijna voorbij. Wij zijn druk bezig met het voorbereiden voor onze eerste braderie a.s. vrijdag 29 augustus. De braderie vindt plaats op      Het Oude Dorp in Houten. Zoals het er nu naar uit ziet wordt het een vrolijke en kleurrijke kraam. En ook aan de kinderen wordt gedacht. Zo zullen we kinderen gaan schminken en worden er glittertattoos gezet, kan je je inschrijven voor haakworkshops en zijn er leuke door onszelf gehaakte artikelen te koop. Hieronder vast een tipje van de sluier…

Komen jullie ook?

Groetjes, Leonie & Mariska

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s