Algemeen, Workshops

6 Oktober 2014 – Haak maar Raak avond


2014-10-06 20.51.37Gisteravond hadden we onze eerste haak maar raak avond! We hebben met zijn 7-en heerlijk zitten haken, veel nieuwe inspiratie opgedaan en ook nieuwe dingen geleerd, zelfs Mariska en ik (Leonie). Jaja, ook wij komen nog niet uit alle soorten steken die er bestaan:) Zo leren we allemaal van elkaar bij en daarmee was deze eerste Haak maar Raak een groot succes!

“Tijdens deze haak maar raak avonden kan je voor 5 euro gezellig bij ons komen zitten en haken. Je kan je eigen materiaal en project meenemen. We gaan lekker aan de slag en kunnen helpen waar nodig. Het is vooral  heel gezellig en we kunnen elkaar inspireren en helpen. Koffie, thee en wat lekkers staat klaar.”

De volgende avonden zijn op:

  • maandag  27 oktober 2014 van 20.00-22.00
  • maandag  24 november 2014 van 20.00-22.00

Meld je aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s