Algemeen, Workshops

28 oktober 2014 – Cursus basistechnieken haken voor kinderen

2014-10-28 16.49.49De eerste cursusdag van onze nieuwe cursus “Basistechnieken haken voor kinderen” was een groot succes. We mochten maar liefst 5 meiden leren haken! Het was een bonte bedoeling met vrolijke kleuren wol, felle haaknaalden, drinken, snoepjes en een muziekje op de achtergrond.

En wat pikken die meiden dat supersnel op zeg! Na 1,5 uur konden ze allemaal lossen, vasten en stokjes haken.

Aan het einde van de les hebben we ze gevraagd wat ze graag zouden willen haken volgende week en ze hadden daar hele goede ideeën over. Telefoonhoesjes, haarbandjes, strikjes, een knuffelpoesje, ideeën genoeg. Dus daar gaan we volgende week mee aan de slag!

Alle meiden hebben hun eigen werkje met wol en haaknaald mee naar huis zodat ze lekker verder kunnen oefenen. Volgende week dinsdag gaan we verder met les 2 en ik heb zo het vermoeden dat er hele mooie dingen gemaakt gaan worden.

Wat is dit toch leuk om te doen…

Een gedachte over “28 oktober 2014 – Cursus basistechnieken haken voor kinderen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s