Blog, Fotogallerij, Workshops

Eerste cursus van het nieuwe jaar!

Nadat we de maand December helemaal vrij hadden gehouden ivm drukte, mochten we deze avond onze allereerste cursus van het jaar weer starten. En wat was het weer gezellig. We hadden maar liefst 7 deelneemsters en iedereen heeft weer enorm zijn best gedaan. Eerst alle basissteken geoefend en daarna door met de granny squares. Aan het einde van de avond had iedereen de smaak te pakken. En het leuke is… volgende week mogen ze nog een avond komen! En dan gaan we lekker rond leren haken, mutsen, knuffels, onderzetters, noem maar op. We hebben er nu alweer zin in.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s