Blog

Workshop World of Colors ByClaire

Een tijd geleden hadden we ons ingeschreven voor de workshop ‘World of Colors ByClaire’, want dit soort workshops zijn erg populair en zo vol. Een hele mooie, kleurrijke, inspirerende workshop door ByClaire (Claire Boeter), die zelf net zo kleurrijk en inspirerend is. Ze heeft meerdere haakboeken geschreven, alleen en met Saskia Laan. Heerlijke boeken zijn het, in de studio hebben we ze natuurlijk liggen!

Vandaag was het zover, de dag van de workshop! Helemaal happydepeppie reden we al vroeg naar Nijkerk waar we in een hele mooie ruimte ontvangen werden. De tafel zag er prachtig kleurig en in lente sferen uit en natuurlijk vol mooie kleuren katoen. Claire heeft ons ruim 2 uur lang alles verteld over de kracht van kleuren en de do’s en don’ts. Geloof ons, we hadden daar ook een hele dag naar kunnen luisteren:)

We kregen allemaal een kleurenkaart waarmee we zelf met 5 kleuren een bloem gingen haken. En dan dezelfde bloem nog een keer in andere kleurvolgorde. Om aan te geven hoe verschillend je twee dezelfde dingen kan maken met dezelfde kleuren!

Aan het einde mochten we nog 3 kleuren katoen uit de snoepkast uitzoeken en toen hebben we ons een beetje laten gaan en ook nog een paar (lees: veel) andere kleuren meegenomen en het nieuwe boek van DenDennis, Feest!

We nemen weer genoeg inspiratie mee, dankjewel Claire!!
(Bekijk ook haar blog: Haken en meer)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s