Blog, Fotogallerij

Geslaagde thema cursus Pasen

De afgelopen 3 weken hebben we iedere vrijdagochtend de thema cursus Pasen gehad. En het waren weer 3 hele gezellige kleurrijke ochtenden! Er is een hoop uit onze vingers gekomen. Paashaasjes, eierwarmers, onderzetters, paasmandjes, eierdopjes etc. We hebben ook veel gelachen, lekker gekletst, thee en koffie geleut, al met al dus voor herhaling vatbaar!

2015-03-27 11.31.41Op de laatste ochtend heeft onze cursiste Yisselle voor ons allemaal een paasmandje gehaakt met chocolade-eitjes erin! Heel erg bedankt Yisselle en hopelijk zien we jullie allemaal snel weer terug op een andere cursus/workshop.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s