Algemeen, Blog, Evenementen

HAAKLUNCH

Flyer haaklunch 2 Op instagram worden er geregeld haaklunches georganiseerd, helaas is dit meestal in het oosten of het noorden van het land en dat bracht ons op het idee om ook een gezellige HAAKLUNCH te organiseren. En dat gaat gebeuren op ZATERDAG 27 JUNI van 11:00 tot 14:00 uur in Houten. Het doel van deze lunch is om elkaar te ontmoeten, te inspireren en elkaars hobby te delen.
Je neemt je eigen haakspullen mee en je project waar je op dat moment mee bezig bent of je begint aan een nieuw project. Boeken en patronen zijn beschikbaar en je kunt eventueel garen bij ons kopen tegen contante betaling en wij verzorgen de lunch. En bij mooi weer gaan we lekker buiten zitten!!!
Zin om ook mee toe doen? Geef je dan hier op!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s