Haken

Basiscursus haken

Haken suf en oubolig? Helemaal niet! Haken is weer helemaal hip en terug van weggeweest. Je kunt er enorm veel verschillende creaties mee maken, zoals kussens, dekens, tassen, kleding , knuffels en nog veel meer….

Wil je graag leren haken maar heb je het niet van generatie op generatie doorgekregen, dan helpen wij je graag verder!  De Basiscursus haken duurt 2 avonden. Tijdens de eerste avond leren we je de basissteken en een granny square (oma’s vierkantje) te haken. De tweede avond gaan we starten met een cirkel haken, deze techniek wordt oa. gebruikt bij het haken van knuffels (amigurumi’s). Na deze cursus kun je al snel leuke creaties haken.

De prijs voor de gehele cursus is € 35,-, dit is incl. koffie/thee en iets lekkers, gebruik van ons materiaal en 1 bol katoen.  Wij verkopen ook haakbenodigheden tegen contante betaling. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s