Blog, Haken

Newborn fotografie

Nog voor de zomervakantie werd ik benaderd door fotograaf John de Pagter om newborn artikelen te haken. Ik was meteen enthousiast omdat ik nog niet eerder newborn artikelen had gehaakt. Eerst heb ik aantal proefmutsjes en lapjes gemaakt in diverse soorten garens. Daarna hebben we de ideeën besproken en welke uitstraling John graag op beeld wilde hebben.
Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met dit als resultaat. Ik vond het erg leuk om te doen en ik wens John veel succes met de newborn shoots!

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door ’t Pagthuys Fotografie. Wil je graag mooie foto’s van je pasgeboren baby laten maken, neem dan contact op met John de Pagter.  

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s