Algemeen, Blog, Evenementen, Nieuws

Nieuw jaar, nieuw aanbod

2016

Het is alweer bijna 2016 en wat is 2015 snel voorbij gegaan. Er zijn veel leuke dingen op mijn pad gekomen, waar ik alleen maar van durfde te dromen en ik hoop dat dat nog even doorgaat. In het nieuwe jaar blijf ik haakcursussen en haakavonden geven en ga ik de haakworkshops uitbreiden. Daarnaast ga ik een haak & brei café op de donderdagochtend en een knutselclub voor kinderen op de donderdagmiddag starten.


Haak & Brei café

Ik vind dat haken en breien verweven met elkaar is en wat is er nou leuker om gezamenlijk met je hobby bezig te zijn. Het doel van het café is om elkaar te ontmoeten, elkaar te inspireren en van elkaar te leren, net als bij de haakavonden.

De Knutselclub voor kinderen
Tegenwoordig worden kinderen overspoeld met informatie op school en moeten ze op jonge leeftijd al veel leren. Helaas worden er om diverse redenen geen handwerklessen meer gegeven, wat ik zelf een groot gemis vind. Er zijn heel veel kinderen die het liefst ‘leren’ met hun handen dan met hun hoofd. Daarnaast zijn er ook nog de vele prikkels van buitenaf. Daarom wil ik heel graag De Knutselclub voor kinderen starten om kinderen een plek te bieden waar ze gezamenlijk in een leuke ontspannen sfeer met hun handen bezig kunnen zijn en zo een beetje hun hoofd kunnen leegmaken na een dag school.

Zo zie je maar, ik heb nog ideeën en plannen genoeg en binnenkort maak ik de data bekend. Ook komt er een aparte pagina met wat De Knutselclub precies inhoudt.

Als laatste wil ik jullie een stralend en creatief 2016 wensen en dank ik jullie voor het vertrouwen in Studio Dromenvanger!!!  Xoxo, Mariska

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s