Blog

De beurs in Keulen

Logo HH CologneGisteren ben ik voor het eerst naar de grootse vakbeurs voor handwerk van Europa in Keulen geweest. In het verleden toen ik quality/production controller was voor dames- en kinderkleding heb ik ook wel eens vakbeurzen bezocht. Maar dit was voor mezelf, voor Studio Dromenvanger. Zo’n vakbeurs is heel anders als bijvoorbeeld hobbybeurs de Kreadoe. Op een vakbeurs lopen vooral ondernemers die inkopen voor hun winkel of webshop doen, of zoals ik, vooral aan het oriënteren zijn. Ik heb heel veel mooie garens gezien in prachtige kleuren en kwaliteiten, maar uiteindelijk moet ik toch een keus maken, omdat niet alles in mijn studio past ;-).


Het was een geslaagde dag met veel inspiratie :-).

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s