Algemeen, Blog, Evenementen

Waarom was Studio Dromenvanger deze week gesloten?

Naast Studio Dromenvanger ben ik ook moeder van 4 kinderen, of moet ik zeggen naast moeder van 4 kinderen heb ik ook Studio Dromenvanger? Anyway, ik run het allebei met veel liefde en plezier en daar gaat het om.

Deze week stond volledig in het teken van mijn gezin. Ik begin bij maandag, toen ging ik met mijn oudste dochter voor het eerst mee op kamp met overnachting. Mijn dochter vond het allemaal erg spannend, maar moeders ook ;). ’s Ochtends vroeg rond 8:45 vertrokken we met de hele klas op de fiets richting Driebergen, zo’n 15 km/1 uur fietsen. Dat was voor mij al een dingetje omdat ik meestal niet verder fiets dan naar school en terug, haha. Na ca drie kwartier begon het behoorlijk te regenen en moesten we alsnog onze regenkleding aan, maar dat mocht de pret niet drukken, want we waren er bijna. De kinderen hebben zich prima vermaakt en ik heb me verbaast over de energie die kinderen hebben. Na ongeveer 3,5 zwemmen gingen ze gewoon weer heerlijk een potje voetballen of verstoppertje spelen. Vervolgens nog de bonte avond en pas om 23:30 naar bed, met als gevolg dat de grote mensen pas om 1:00 gingen slapen.
De volgende ochtend moesten we de kinderen gewoon wakker maken, dus waarschijnlijk was het toch een intensieve dag geweest ;). Helaas kwam de regen met bakken uit de hemel met als gevolg dat we het grootste gedeelte in de regen hebben gefietst, maar ach, we gaan toch naar huis. Het was een leuk en gezellig kamp, maar dinsdagmiddag heb ik toch wel even een paar uurtjes mijn ogen dicht gedaan.

Donderdagavond was les 2 van de beginnerscursus haken, maar omdat mijn oudste zoon na de zomervakantie naar de middelbare school gaat, hadden mijn man en ik een infoavond op zijn nieuwe school. Annelies Slager heeft voor mij de les met veel plezier overgenomen en de dames hebben goed hun best gedaan, superleuk om te zien!

IMG_1533

 

 

 

 

 

 

 

Mijn jongste zoon en dochter is een tweeling en die waren in april jarig maar zij hadden nog steeds een kinderfeestje tegoed, dat hebben we dus afgelopen vrijdag gevierd. Natuurlijk eerst  ’s ochtends  nog het een en ander voorbereiden voordat de kinderen ’s middags komen. Zij hebben samen hun feestje gegeven en er waren in totaal 12 kinderen. Plan A was om met de kids naar de Speelheuvel te gaan, maar omdat de zon ons een beetje in de steek liet, hebben we besloten om het thuis te vieren. Mijn man zag het in eerste instantie niet zo zitten, maar het viel allemaal mee en het was een relaxed en gezellig feestje. Eerst hebben ze lekker hun cakeje versierd, de meeste meisjes gingen verven en de rest ging buitenspelen en met mijn man lekker voetballen. Wij wonen aan een grasveld, dus voordeur open en ze konden lekker in en uit lopen.
Wij hebben ook een dartbord in de woonkamer hangen, dus sommige gingen ook nog even darten. Daarna nog even lekker dansen op Just Dance en toen was het alweer tijd; time flies when you having fun!

Vandaag (zaterdag) was ik te vinden in het gezellige Den Bosch bij winkelcentrum Arena. Naast Studio Dromenvanger en mijn gezin werk ik soms ook als activiteitenbegeleidster voor mijn schoonzusje, zij heeft een evenementenbureau  Events2movE. Mijn taak voor vandaag was het begeleiden van het ‘knutselterras’, kinderen konden gratis een leuk schilderijtje verven. Maar er was veel meer te doen voor de kinderen, ze konden o.a. zich laten schminken, een glittertattoo laten zetten, zakje popcorn halen, op de foto, kunstjes doen in ‘het circus’, springen op een springkussen, uitleven op djembes, workshop ballonnen vouwen en boogschieten, genoeg te doen dus. Ook dit was een gezellige drukke  en geslaagde dag.

Dit was mijn week in een notendop, je begrijpt dat er ook nog andere dingen moeten gebeuren als je moeder bent, maar dat mogen jullie zelf invullen…;)

Ik wens jullie een fijn weekend, ik ga denk ik zo nog even lekker aan de haak<3

Liefs, Mariska

Ps. Het schminken en de glittertattoos op het kidsfestijn in Den Bosch werd verzorgd door Schminkcity, daar heb ik ook een schminkcursus gevolgd, hierover later meer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s