Blog, Haken, Het begin

Throwback Thursday

Afgelopen weekend was ik de foto’s van mijn telefoon op de computer aan het zetten, man, wat een hoop foto’s stonden erop. Mijn telefoon was zelfs zo vol dat ik niet eens meer mijn whatsapp berichten kon lezen. Tijd om weer wat ruimte vrij te maken. Trouwens, dat geldt niet alleen voor mijn telefoon, mijn hoofd zou ik ook weleens willen legen, maar dat gaat niet zo makkelijk. Ik wou dat ik ook een stekkertje in mijn hoofd kon inpluggen en dan de bestanden naar een aparte harde schijf kon downloaden, was het maar zo makkelijk ;).

Tijdens het overzetten en controleren van de foto’s kwam ik ook foto’s tegen van de haakavonden van vorig jaar, toen ik net in mijn nieuwe ruimte zat. Ik vond het leuk om terug te zien, ook omdat de studio toen nog vrij leeg was. Wat is er in een jaar tijd dan best veel gebeurd als je het zo terug ziet.

img_0464img_0463img_0462img_0461
Toen stond er nog 1 kleine tafel, 1 vakkenkast en wat losse spullen. Inmiddels staat er een grote tafel, 2 vakkenkasten gevuld met bolletjes wol, een toren met katoenen bolletjes, een draaitoren met borduurpakketten, een paar paspoppen met voorbeelden en nog meer. De meeste dames komen al ruim een jaar lang naar de haakavonden en dat aantal groeit nog steeds.

Lieve dames, mede dankzij jullie kan ik dit doen en kan ik mijn droom verwezenlijken en daar ben ik echt heel dankbaar voor! Voor het vertrouwen wat jullie mij geven en natuurlijk ook de gunfactor kan ik Studio Dromenvanger laten groeien en kan ik jullie steeds iets meer bieden.
Dank jullie wel! Xxx

Liefs, Mariska

2 gedachten over “Throwback Thursday”

  1. Lieve Mariska, ik ben blij met de haakavonden. Het is altijd gezellig, je kunt ons altijd helpen met de vragen die we hebben en bovenal, niets leuker dan tussen de prachtbolletjes je hobby kunnen beoefenen in goed gezelschap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s