Blog, Haken

Terug van weggeweest

Dag lieve mensen,

Het is een tijd stil geweest op mijn blog, omdat ik tijd nodig had voor mezelf.
De afgelopen maanden is er veel gebeurd waaronder het overlijden van mijn schoonmoeder na een ziekbed. Vervolgens kort daarna de beslissing moeten nemen om de fysieke studio te sluiten, omdat het niet rendabel meer was. Na 14 jaar hebben we afscheid moeten nemen van onze trouwe viervoeter, ze was echt op maar gelukkig heeft ze geen pijn gehad.
Ook bleek na controle de auto een gevaar op de weg te zijn en hebben we deze maar bij de garage achtergelaten en vervolgens besloot de vaatwasser er ook maar mee op te houden :(.
Ik hoop dat het nu wel klaar is en dat we weer wat leuke dingen mogen beleven.

Nadat ik besloten had om de studio te sluiten voelde ik me opgelucht en verdrietig tegelijk, je hebt een droom (vandaar Studio Dromenvanger) en het blijkt toch niet zo uit te pakken als je gehoopt had. Maar een eigen bedrijf naast een gezin met 4 kinderen is toch misschien iets teveel van het goede, ik had tijd nodig om te herstellen. In het begin was ik ‘haakmoe’ en had weinig tot geen inspiratie om te haken, maar gaandeweg begon het weer te kriebelen en had ik zin in alleen maar tomeloze haakprojecten, dat gaf/geeft mij rust en ontspanning. In die tijd heb ik oa deze mooie sjaal gehaakt uit het boek Haken & Kleur – Buiten van Claire Boeter en Saskia Laan.

Sinds een aantal weken heb ik weer genoeg inspiratie om de draad weer op te pakken en om patronen te ontwikkelen, want dat is toch eigenlijk meer ‘mijn droom’ :). Binnenkort hierover meer op mijn blog…

Liefs, Mariska

“Credits voor mijn dochter van 9 die onderstaande foto’s gemaakt heeft”

Okergele sjaal 1Okergele sjaal 7Okergele sjaal 4
Okergele sjaal 2

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s