Blog, byClaire&friends, Haakpatronen, Haken, Huis & Kleur

Chunky wandhanger

Heb jij dat ook, dat je een keer in de zoveel tijd je huiskamer wilt veranderen? Ik wel in ieder geval. Nieuwe kleuren, andere accessoires, misschien wat meubels verzetten of zelfs een andere kleur op de muur. Heerlijk vind ik dat, daar kan ik echt van genieten.
De laatste tijd ben ik weer een beetje aan het schuiven met kleine meubels en haak ik nieuwe accessoires , waaronder deze chunky wandhanger. Het is echt een eyecatcher voor in je woonkamer, mede door de grootte, kleur en garen wat ik hiervoor heb gebruikt.

Wandhanger 6 - chunky coton

Wandhanger 2 - chunky cotonWandhanger 1 - chunky cotonWandhanger 4 - chunky coton

Deze wandhanger is gemaakt van de chunky coton van byClaire en het patroon vind je hier: Chunky wandhanger.

Ik wens je weer veel haakplezier en ik zou het leuk vinden als je jouw creatie laat zien op mijn besloten facebookgroep Studio Haaksterren  of op instagram met
#chunky wandhanger.

Dit patroon is met grote zorg gemaakt, mocht er iets onduidelijk zijn dan hoor ik dat graag. 

Liefs, Mariska

 

 

Advertenties

6 gedachten over “Chunky wandhanger”

 1. Hoi Mariska, ik ben net begonnen aan de wandhanger, hij is echt super tof!! Alleen begrijp ik bij patroon deel 1, toer 2 niet helemaal. Vooral de eerste zin niet: Haak in dezelfde steek van de beginlossen 2 stokjes (dit is een meerdering), welke steek bedoel je?

  1. Hallo Wendy, dank je wel voor het compliment.
   Als je de beginlossen hebt gemaakt dan haak je in dezelfde ruimte als waar je de beginlossen bent gestart. Net zoals je bijv 2 steken in 1 steek haakt, dan haak je nu 2 stokjes in dezelfde steek bij de beginlossen.
   Ik hoop dat je het zo begrijpt. Veel succes!
   Groetjes, Mariska

  2. Hoi Mariska van deze wandhanger is zeker geen filmpje van want ik kom er niet helemaal uit het patroon dan staat er bijv. Toer 1 haak 3 lossen en keer om dan krijg ik z’n grote opening Van de 3 lossen aan de zijkant en toer 2 moet je 2 stokjes haken haak je deze in de 1 losse waar je de vorige toer 3 stokjes in gehaakt heb of zit ik fout
   Groetjes Miriam

   1. Hallo Miriam, nee er is geen filmpje, maar wel een diagram.
    Je haakt idd de 2 stokjes in de 1e losse, van de 3 keerlossen, dit is een meerdering. Ik hoop dat het zo duidelijk is. Succes.
    Groetjes, Mariska

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s