Blog, Haakpatroon, Haken

Chunky wandhanger

Heb jij dat ook, dat je een keer in de zoveel tijd je huiskamer wilt veranderen? Ik wel in ieder geval. Nieuwe kleuren, andere accessoires, misschien wat meubels verzetten of zelfs een andere kleur op de muur. Heerlijk vind ik dat, daar kan ik echt van genieten.
De laatste tijd ben ik weer een beetje aan het schuiven met kleine meubels en haak ik nieuwe accessoires , waaronder deze chunky wandhanger. Het is echt een eyecatcher voor in je woonkamer, mede door de grootte, kleur en garen wat ik hiervoor heb gebruikt.

Wandhanger 6 - chunky coton

Wandhanger 2 - chunky cotonWandhanger 1 - chunky cotonWandhanger 4 - chunky coton

Deze wandhanger is gemaakt van de chunky coton van byClaire en het patroon vind je hier: Chunky wandhanger.

Ik wens je weer veel haakplezier en ik zou het leuk vinden als je jouw creatie laat zien op mijn besloten facebookgroep Studio Haaksterren  of op instagram met
#chunky wandhanger.

Dit patroon is met grote zorg gemaakt, mocht er iets onduidelijk zijn dan hoor ik dat graag. 

Liefs, Mariska

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s