Workshops

Workshop knuffel haken
Workshop knuffel haken
Workshop granny square haken
Workshop granny square haken
Workshop sjaal haken
Workshop sjaal haken

 

 

 

 

CREATIEVE WORKSHOPS

Lekker creatief bezig zijn! Bij ons zijn de workshops erop gericht om je creativiteit te ontwikkelen en om rust en ontspanning te ervaren tijdens het creëren. We maken hierbij de mooiste creaties en zo inspireren en leren we ook weer van elkaar. De creatieve workshops worden gegeven in de gezellige ruimte van Studio Dromenvanger.  Ook proberen we de kosten laag te houden om het voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken om je creatieve talenten te ontwikkelen.

Momenteel geven wij 2 soorten workshops; haken en mixed media.

HAKEN
De workshop haken wordt meestal 1x per maand gegeven en duurt ca 2,5 uur per keer. We proberen diverse workshops haken te geven zoals haken voor beginners, amigurumi haken of bijvoorbeeld babydekentje haken. Ook is er regelmatig op de maandagavond een haakavond. Voor de workshops hoef je niets mee te nemen, daar zorgen wij voor. Per workshop staat aangeven wat er bij de prijs is inbegrepen.

MIXED MEDIA
Mixed media is een kunstvorm van gemengde technieken. Het is een mix van diverse materialen zoals o.a. acrylverf, inkt, mediums en applicaties. Het leuke van mixed media is dat alles kan en dat het niet perfect hoeft te zijn.  Bij een workshop mixed media ga je aan de slag met diverse materialen en leer je verschillende technieken. De ene keer maak je een mooie canvas en de andere keer ga je leuke kaarten maken of je gaat lekker aan slag in je eigen creatieve dagboek die je van ons krijgt. Het enige wat je voor deze workshop moet meenemen is een schort en eventueel een heattool als je die in je bezit hebt. Per workshop staat aangegeven wat er bij de prijs is inbegrepen.

IETS TE VIEREN?
Bovenstaande workshops zijn ook geschikt om met vriendinnen te doen of voor het vieren van een verjaardag of vrijgezellenfeestje. Er is ruimte voor maximaal 8 personen.  Heb je interesse en wil je weten wat de kosten zijn? Stuur dan een mailtje of vul het contactformulier in met je eventuele wensen en ideeën en dan gaan we samen nadenken over de mogelijkheden.

“DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s