Workshop knuffel haken

FullSizeRender (1)
Wil je graag leren om knuffels te haken? Dan kunnen wij je daarbij helpen. We leren je hoe rondhaken in een spiraal, patronen lezen, onzichtbaar minderen, de magische ring en het mooi in elkaar zetten van de losse gehaakte delen. Allemaal technieken die je nodig hebt om zelf schattige knuffeltjes te gaan maken. Het is handig als je al enige kennis hebt van de haaksteken.

Wanneer
Vrijdagavond 19 mei 2017

Tijd
Van 19:30 – 22:00 uur

Kosten
€ 25,-
incl. 1 bolletje katoen, vulling en een paar veiligheidsoogjes, keuze uit een gratis patroon, koffie/thee met iets lekkers.

Materiaal
Bovenstaand voorbeeld is een kooppatroon van Stip & Haak. Dit patroon mag Studio Dromenvanger helaas niet delen ivm copyright. Natuurlijk ben je vrij om zelf een leuk patroon aan te schaffen en/of mee te nemen naar de workshop. Je neemt zelf je eigen haaknaald mee of je leent er een van ons.

Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten. De knuffel maak je thuis verder af, je kunt uiteraard altijd nog eens om hulp komen vragen tijdens de workshop haken op maat.
Het maximale aantal deelnemers is 8. De workshop gaat door als er minimaal 3 aanmeldingen zijn.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven per e-mailstudiodromenvanger@gmail.com.
De inschrijving is geldig na ontvangst van het bedrag. Je kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL52 INGB 0006015897 t.n.v. AMMM Drost o.v.v. je naam en ‘workshop Amigurumi haken en datum’.

Annulering
Bij annulering tot twee weken vóór aanvang ontvang je dit bedrag volledig terug. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Studio Dromenvanger.

Ben je plotseling verhinderd voor een les, neem dan even contact op.

Advertenties